Preskoči na glavni sadržaj
Odaberite jezik
Hrvatski
English
English
A
A
Prilagodba pristupačnosti
Vijesti
O Upravi
Dokumenti
Pristup informacijama
Carina
Trošarine
Istaknute teme
Aplikacije
Kontakti
Granični prijelazi
Naslovnica
Vijesti
O Upravi
Dokumenti
Pristup informacijama
Carina
Trošarine
Istaknute teme
Aplikacije
Kontakti
Granični prijelazi
Pristup informacijama
Službenik za informiranje
Financijski dokumenti
Propisi i sporazumi
Nabava, prodaje i oglasi
Strategije, planovi i izvješća
Zapošljavanje
Najčešća pitanja i odgovori
Publikacije
Ostale informacije
Zaštita osobnih podataka
Propisi i sporazumi
Međunarodni sporazumi
Propisi u procesu donošenja
Carinsko postupanje
Trošarinsko postupanje
Carinska tarifa, vrijednost i podrijetlo
Arhiva nevažećih propisa i dokumenata
Financijski propisi
Carinski laboratorij
Carinsko postupanje
Carinski propisi
Upute za postupanje
Carinske odluke
Posebni postupci
Carinska vrijednost, tarifa i podrijetlo
Carinski laboratorij
Ovlašteni gospodarski subjekti
Pojednostavljenja
Osiguranje duga
Obračunski PDV pri uvozu
Otpremnici
Lista referentnih tečajeva ESB-a
Registracija subjekata - EORI BROJ
Neumski koridor
Najčešća pitanja i odgovori
Carinski postupak u poštanskom prometu
Stopa zatezne kamate
Zakon o carinskoj službi
Posebni postupci
Uputa br. 9/17 o provedbi postupka privremenog uvoza plovila u privatne svrhe
Uputa br. 33/16 o odobravanju posebnih postupaka
Smještaj
Posebna uporaba
Prerada
Prerada
Uputa br. 11/20 za primjenu centralnog sustava "INF POSEBNI POSTUPCI"
Uputa br. 8/18 za primjenu postupka unutarnje proizvodnje
Uputa br. 5/15 o primjeni instituta istovrijedne robe pri korištenju bijelog šećera u postupku unutarnje proizvodnje
Uputa br. 87/13 o postupanju kod završetaka kod postupaka vanjske proizvodnje
Uputa br. 5/15 o primjeni instituta istovrijedne robe pri korištenju bijelog šećera u postupku unutarnje proizvodnje
Uputa br. 5/2015 o primjeni instituta istovrijedne robe pri korištenju bijelog šećera u postupku unutarnje proizvodnje
24.03.2015. | pdf (3369kb)
Ispiši stranicu
Podijeli na Facebooku
Podijeli na Twitteru