Tvrtka Philip Morris zagreb d.o.o. prijavila maloprodajne cijene cigareta

Tvrtka PHILIP MORRIS ZAGREB d.o.o. prijavila je sukladno Zakona o trošarinama (čl.77.,st.4.)maloprodajnu cijenu za marku cigareta Chesterfield Silver 100s 

Tvrtka PHILIP MORRIS ZAGREB d.o.o. prijavila je sukladno čl. 77. st. 1. i 4. Zakona o trošarinama maloprodajnu cijenu za marku cigareta Chesterfield Silver 100s sa datumom važenja od 29. kolovoza 2015. godine.

Marka cigareta za koju je izvršena prijava maloprodajne cijene iskazana je i označena žutom bojom u Tabelarnom prikazu proporcionalne i specifične trošarine na cigarete utvrđene prema markama cigareta, maloprodajnim cijenama i trošarinskim obveznicima na dan 29.8.2015., koji je objavljen na internetskim stranicama Carinske uprave, grupa Trošarine i posebni porezi – Maloprodajne cijene cigareta.

Na marku cigareta  Chesterfield Silver 100s za koju je prijavljena maloprodajna cijena s datumom važenja 29.8.2015. godine ne treba izvršiti popis zaliha te obračunati i platiti razliku trošarine, obzirom da se radi o marki cigareta koja se prvi put stavlja u promet na teritoriju Republike Hrvatske.

Ujedno se ukazuje da je temeljem zahtjeva tvrtke PHILIP MORRIS ZAGREB d.o.o.  u predmetnom tabelarnom prikazu izvršen ispravak naziva za marku cigareta Chesterfield Purple On 100 SSL i Chesterfield Blue On 100 SSL tako da sada nazivi glase Chesterfield Purple 100 SSL i Chesterfield Blue 100 SSL.



Pisane vijesti | Obavijesti | Trošarinska postupanja