Spriječen pokušaj krijumčarenja droga na robno-graničnom prijelazu Metković - Nova Sela

Carinski službenici u suradnji s policijskim službenicima, prilikom kontrole vozila spriječili su pokušaj krijumčarenja ukupno 54 g droga marihuana i 4,7 g opojne droge speed.

Dana 03. studenoga 2015. godine na području mjesne nadležnosti Odjela za mobilne jedinice Ploče, ovlašteni carinski službenici Službe za mobilne jedinice, Odjela za mobilne jedinice Ploče, u suradnji s policijskim službenicima PGP Metković, spriječili su pokušaj krijumčarenja ukupno 54 g droga Marihuana i 4,7 g opojne droge Speed.
 
Naime, na RGP Metković - Nova Sela, carinski službenici u suradnji s policijskim službenicima, prilikom kontrole vozila zaustavili su osobno vozilo bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, u kojem su se nalazila dva državljanina Republike BiH. Detaljnim pregledom, u prtljažnom prostoru, u pretincu kod zadnjeg žmigavca, pronađena je 1 PVC vrećica u kojoj se nalazilo 54 g droga Marihuana, 1 PVC vrećica u kojoj se nalazilo 4,7 g opojne droge Speed te 1 gumeni kabel od struje nalik na palicu, tzv. pendrek.
 
Nakon završene pretrage, pronađena droga i osobe, predani su policijskim službenicima PGP Metković na daljnje nadležno postupanje.
 
 

Pisane vijesti