16.1.2015. prijava Maloprodajnih cijena cigareta –ROBERTO PLUS d.o.o.

Tvrtka ROBERTO PLUS D.O.O. prijavila je sukladno čl. 77. st. 1. i 4. Zakona o trošarinama povećanje maloprodajnih cijena za marke cigareta BLACK DEVIL SPECIAL FLAVOUR i BLACK DEVIL FINEST FLAVOUR, te je prijavila maloprodajnu cijenu za novu marku cigareta BLACK DEVIL PINK s datumom važenja od 16. siječnja 2015. godine.

Cigarete za koje su izvršene prijave maloprodajnih cijena iskazane su i označene žutom bojom u Tabelarnom prikazu proporcionalne i specifične trošarine na cigarete utvrđene prema markama cigareta, maloprodajnim cijenama i trošarinskim obveznicima na dan 16.1.2015., koji je objavljen na internetskim stranicama Carinske uprave, grupa Trošarine i posebni porezi – Maloprodajne cijene cigareta.

Za marke cigareta BLACK DEVIL SPECIAL FLAVOUR i BLACK DEVIL FINEST FLAVOUR potrebno je izvršiti popis zaliha te obračunati i platiti razliku trošarine, dok za BLACK DEVIL PINK isto nije potrebno izvršiti obzirom da se radi o marki cigareta koja se prvi put stavlja u promet na teritoriju Republike Hrvatske.



Pisane vijesti