Utvrđen popravni ispitni rok za ovlaštene carinske zastupnike

Dana 01. rujna 2009. godine u 16,00 sati, u poslovnim prostorijama Carinske uprave, Središnjeg ureda, Alexandera von Humboldta 4a, prizemlje, održati će se popravni ispitni rok za ovlaštene carinske zastupnike koji su pravo na pristupanje ostvarili nakon provedenog ispitnog roka 05. i 06. lipnja 2009. godine.
Pozivaju se  kandidati koji su ispunili uvjete za pristupanje popravnom stručnom ispitu, a sukladno odredbama Pravilnika o polaganju stručnog ispita za ovlaštenog carinskog zastupnika  da dokaz o izvršenoj uplati za pristupanje popravnom stručnom ispitu izvrše na propisani uplatni račun u propisanom iznosu, te da navedeno dostave tajnici Komisije s naznakom imena i prezimena kandidata na kojeg se uplata odnosi, putem fax-a: 01/6155280 kako bi ostvarili pravo na pristupanje navedenom popravnom stručnom ispitu.
Više informacija o uvjetima za pristupanje stručnom ispitu kao i podnošenju prijava, zainteresirani kandidati mogu pronaći na web-u, www.carina.hr pod linkom Informacije – Upute za stručni ispit

Pisane vijesti