Utvrđen ispitni rok za polaganje stručnog ispita za ovlaštene carinske zastupnike

Komisija za polaganje stručnog ispita za ovlaštenoga carinskog zastupnika utvrdila je ispitni rok za polaganje navedenog ispita, a koji će se održati dana 06. i 07. listopada 2006. godine (petak i subota).

 

Svi kandidati koji su već dostavili svoje prijave sa urednom dokumentacijom, koja je u skladu s Pravilnikom o polaganju stručnog ispita za ovlaštenog carinskog zastupnika, a o kojem informacije mogu pronaći na našim web stranicama (www.carina.hr), primiti će pismeni poziv na adrese koje su naveli u svojoj prijavi.

 

Napominjemo da se vrlo skoro očekuje objava Izmjena i dopuna navedenog Pravilnika u Narodnim Novinama RH (tijekom slijedećeg tjedna), te da će se putem ovih stranica svi zainteresirani moći upoznati sa istim. Naime, između ostalog novim Pravilnikom mijenja se iznos naknade za pristupanje ispitu, te on sada iznosi 1.000,00 Kuna. Stoga ovim putem izvješćujemo sve kandidate da ukoliko su već izvršili uplatu naknade za polaganje navedenog ispita u iznosu od 600,00 kuna, izvrše uplatu razlike, te da dokaz o istom dostave Carinskoj upravi, prije samog pristupanja ispitu.

 

Kao što smo već izvijestili još jednom napominjemo da je došlo do promjene žiro računa na koji se vrši uplata naknade za navedeni ispit, te ga ovom prilikom još jednom navodimo u nastavku:

 

 

O        1001005 – 1863000160

O        s pozivom na broj 63 – 9750 – 20165 – matični broj uplatitelja

 

uz naznaku „Naknada za polaganje stručnog ispita za ovlaštene carinske zastupnike“ sa imenom i prezimenom kandidata.



Pisane vijesti