Pronašli veće količine steroida i tableta za liječenje erektilne disfunkcije

  • Slika /9662/glavna slika.jpg
  • Slika
  • Slika

Pretragom osobnog vozila na robno-graničnom prijelazu Bajakovo carinski službenici Službe za mobilne jedinice Vukovar u suradnji s policijskim službenicima Postaje granične policije  Bajakovo pronašli su veće količine steroida i tableta za liječenje erektilne disfunkcije.  

Provodeći pojačane mjere nadzora carinski službenici Područne jedinice - Službe za mobilne jedinice Vukovar u suradnji s policijskim službenicima Postaje granične policije Bajakovo  18. srpnja 2021. izvršili su pretragu osobnog vozila na robno-graničnom prijelazu Bajakovo prilikom čega su dijelu prtljažnika koji nije originalni prostor osobnog automobila pronađene veće količine steroida te tableta za liječenje erektilne disfunkcije.
 
Pretragom osobnog vozila pronađeno je ukupno: 3270 komada tableta, 229 ampula i 48 bočica steroida te 11 kutija tableta za liječenje erektilne disfunkcije (Kamagra, Viagra).

Protiv prekršitelja je za pronađene steroide podnesena kaznena prijava, dok je za pronađene tablete za liječenje erektilne disfunkcije podnijet prekršajni nalog i izrečena novčana kazna u iznosu od 9.000,00 kuna. Pronađena nelegalna roba je oduzeta.

Pisane vijesti