Pregledom vozila pronašli skrivenu robu

  • Slika /9348/glavna slika.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Carinski službenici Službe za mobilne jedinice Osijek i Slavonski Brod pregledom kombi vozila na području graničnih prijelaza Bajakovo i Stara Gradiška pronašli su skrivene nelegalne cigarete i sredstva za erektilnu disfunkciju.

Provodeći pojačane mjere nadzora carinski službenici Područne jedinice  - Službe za mobilne jedinice Osijek 21.ožujka 2021. obavljali  su pregled kombi vozila na području RGP-a Bajakovo prilikom čega su unutar caffe aparata u kombi vozilu pronađene cigarete koje nisu bile obilježene duhanskim markicama Ministarstva financija RH.

Carinski službenici PJ-Službe za mobilne jedinice Slavonski Brod  20.ožujka 2021. na području RGP-a Stara Gradiška pronašli su u kombi vozilu iza suvozačkog sjedala, ispod alata, sredstva za erektilnu disfunkciju – šumeće tablete stimulans "Kamagra".

Dana 20.03. pregledom kombi vozila na RGP Stara Gradiška pronađeno je:
-    175 komada šumećih tableta stimulansa "Kamagra".

Dana 21.03. pregledom kombi vozila na području RGP  Bajakovo pronađeno je:
 -  11 200 komada cigareta.

Protiv prekršitelja bit će podneseni prekršajni nalozi i naplaćene novčane kazne u iznosu od 115.000,00 kuna te zahtjev za naknadnu naplatu trošarine u iznosu od 10.436,80 kuna. Pronađena roba je oduzeta.



 

 



Stranica