Na ci županja most otkriven pokušaj krijumčarenja 3060,60 grama opojne droge marihuana

  • Slika /arhiva/Slike/Novosti/e4wnzm_3361.jpg
  • Slika
  • Slika

Dana 16. ožujka 2009. godine, oko 19.30 sati, carinski službenici CI Županja – Most i Odsjeka za upravljanje rizikom, suzbijanje prijevara i istrage Carinarnice Vukovar otkrili su pokušaj krijumčarenja opojne droge tipa marihuana u osobnom motornom vozilu marke MERCEDES BENZ bosansko – hercegovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Republike Srbije.

 

Na upit carinskih službenika Odsjeka za upravljanje rizikom, suzbijanje prijevara i istrage ima li što za prijaviti, vozač je niječno odgovorio, ali se temeljem analize rizika, kroz razgovor sa strankom posumnjalo u ispravnost njegovih iskaza.

 

Sporno je vozilo izdvojeno za detaljan pregled, pri kojem su pronađena tri cilindrična paketa dimenzija 40 x 15 cm, omotana crnom PVC folijom te oblijepljena sivom ljepljivom trakom, što je po načinu pakovanja i samom obliku upućivalo na paketiće s drogom.

 

Pretragom vozila temeljem sudskog naloga pronađena su dva paketa u unutrašnjosti upravljačke ploče, a jedan u naslonu stražnjeg sjedala. Ukupno je pronađeno 3.060,60 grama opojne droge marihuana.



Pisane vijesti