Javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda za robu - parfemi, odjeća, obuća

Prikupljanje pisanih ponuda  izvršiti će se 15. lipnja  2015. od 9 sati do  11 sati u prostorijama Područnog carinskog ureda Zagreb, soba 211/drugi kat,  Avenija Dubrovnik 11,  10000 Zagreb.

Vrsta robe koja se prodaje: LOT-ovi  koji se sastoje od parfema, odjeće i obuće.

Prikupljanje pisanih ponuda, provodi se za svaku grupu proizvoda  pojedinačno, prodaja se vrši,  bez garancije.

Iznos početne prodajne cijene: 1.055,00 HRK, 800 HRK, 500 HRK ( ovisno od odabranog LOT-a).

Zainteresirani potencijalni kupci  trebaju se javiti  u Područni carinski ured Zagreb, Odjelu za prodaju robe, soba 106, Avenija Dubrovnik 11,  10000 Zagreb, 15. lipnja  2015. od 9 sati do  11 sati i ispuniti obrazac ponude nakon što odaberu iz slikovnih prikaza LOT za koji žele dati ponudu.

Rezultati javnih ponuda biti će izvješeni na oglasnoj ploči  PCU Zagreb 15.lipnja 2015. godine u 12 sati. Osoba koja je izlicitirala LOT mora se javiti do 14 sati u  sobu 106 kako bi preuzela uplatnicu za plaćanje robe. Roba se može podići nakon što računovodstvo PCU Zagreb potvrdi uplatu robe. Sa sobom je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu .

Telefon za informacije o javnoj prodaji  je 01 651 1643, PCU Zagreb, Odjel za prodaju robe,  Avenija Dubrovnik 11,  10000 Zagreb.

Javnim pozivom za prikupljanje pisanih ponuda roba se prodaje ponuditelju koji je putem davanja pisane ponude ponudio najvišu cijenu u skladu s uvjetima sadržanim u oglasu s javnim pozivom za prikupljanje pisanih ponuda.

Ponude se evidentiraju prema redoslijedu zaprimanja i do otvaranja pohranjuju, prema uputi Povjerenstva, tako da nisu dostupne neovlaštenim osobama. O provedbi postupka nadmetanja Povjerenstvo vodi zapisnik u koji unosi sve podatke o načinu i tijeku nadmetanja, te rezultate javnih ponuda objavljuje  na  oglasnoj ploči PCU Zagreb.

Povjerenstvo vrši odabir ponuda između ponuda koje ispunjavaju sve uvjete iz oglasa i javno objavljuje da je odabrana ona ponuda koja sadrži najvišu ponuđenu cijenu, koju odluku unosi u zapisnik.

Ako je dostavljeno više ponuda s istom najvišom ponuđenom cijenom, Povjerenstvo će provesti dopunsko usmeno nadmetanje s davateljima tih ponuda, neovisno da li su osobno prisutni ili se njihovo sudjelovanje može provesti na način da se telefonskim putem u nadmetanje uključi ovlaštena osoba prema podacima iz pisane ponude. U provođenju dopunskog usmenog nadmetanja na odgovarajući način se primjenjuju pravila propisana za postupak usmene javne dražbe.



Pisane vijesti