Državni tajnik, ravnatelj Carinske uprave posjetio vojarnu „Satnik Krešimir Ivošević“ obučni centar za obuku pasa

  • Slika /arhiva/Slike/Novosti/kjr0c3_9821.jpg
  • Slika
Državni tajnik, ravnatelj Carinske uprave mr. sc. gosp. Hrvoje Čović dana 21. travnja 2011. godine posjetio je Obučni centar za obuku pasa i vodiča za pse, vojarnu „Satnik Krešimir Ivošević“ u Dugom Selu  gdje se u sklopu implementacije programa IPA 2007 odvija obuka 5 carinskih službenika Carinske uprave za vodiča službenog psa i obuka 5 službenih pasa za detekciju duhanskih prerađevina.
U delegaciji Carinske uprave bili su i pomoćnica ravnatelja Službe za upravljanje ljudskim potencijalima i pravne poslove gđa. Tamara Gajer Sombolac, pomoćnik ravnatelja Službe za nadzor gosp. Antonio Mučnjak i načelnik Odjela za operativnu tehniku u Službi za nadzor gosp. Darko Kihalić.
Delegaciju Carinske uprave s radom centra za obuku upoznao je kontra admiral gosp. Zdenko Simičić i voditelj Obučnog centra pukovnik gosp. Mate Radoš.
Nakon uvodnog izlaganja delegacija Carinske uprave imala je priliku obići poligone za obuku, a državni tajnik, ravnatelj Carinske uprave sastao se je s carinskim službenicima koji se nalaze u Obučnom centru na obuci te je u razgovoru primio informacije iz prve ruke o utiscima i tijeku obuke.  
 

Pisane vijesti