Demanti članka objavljenog na net.hr

Slika /6118/1. pravo na pristup.jpg

U povodu članka pod naslovom: "VIRALNI STATUS BIVŠEG CARINIKA:Radio sam tamo deset godina. Teško je ukratko opisati o kakvom ljudskom šljamu se radi", koji je objavljen na portalu net.hr, dajemo demanti cijelog niza posve lažnih, uvrjedljivih, neutemeljenih i izrazito paušalnih tvrdnji.

U prvom redu treba napomenuti da je potpuno neistiniti navod iz predmetnog članka da bi stanoviti Goran Jokić bilo „bivši zaposlenik“ Carinske uprave, što dovoljno govori o nevjerodostojnosti navoda iz predmetnog članka, kao i cijelog niza uvredljivih, neargumentiranih i krajnje paušalnih sadržaja kojima se srozava diskurs govora u javnom prostoru.
 
S obzirom da prije objave članka nije kontaktirana Carinska uprava radi provjere vjerodostojnosti tvrdnji navodnog bivšeg službenika Carinske uprave i s obzirom da se očito radi o lažnom predstavljanju, to cjelokupni članak predstavlja falsifikat koji sadrži cijeli niz difamirajućih, uvrjedljivih i lažnih tvrdnji te plasira informacije kojima se nanosi šteta Carinskoj upravi i svim ovlaštenim carinskim službenicima.

Pisane vijesti