Carinski službenici Službe za mobilne jedinice i Odjela za mobilne jedinice Zagreb spriječili pokušaj nelegalne prodaje osobnih vozila na koja nije obračunat posebni porez na motorna vozila

  • Slika /arhiva/Slike/Novosti/CarinaNovosti_1637_201312051023233152.jpg
  • Slika
  • Slika

Dana 01. prosinca 2013. godine na području mjesne nadležnosti Područnog Carinskog ureda Zagreb, ovlašteni carinski službenici Službe za mobilne jedinice i Odjela za mobilne jedinice Zagreb, spriječili su pokušaj nelegalne prodaje osobnih vozila za koja nije plaćen posebni porez na motorna vozila.

Naime, ovlašteni carinski službenici Službe za mobilne jedinice i Odjela za mobilne jedinice Zagreb proveli su mjere carinskog nadzora i provjera na sajmištu „Jakuševac“ u Zagrebu s ciljem kontrole prodaje vozila na koja nije plaćen posebni porez na motorna vozila, prilikom čega je pronađeno ukupno 9 osobnih vozila koja su nuđena na prodaju a da na ista nije plaćen posebni porez na motorna vozila sukladno Zakonu o posebnom porezu na motorna vozila (NN 15/2013.). Vozila su privremeno oduzeta do okončanja postupka.



Pisane vijesti