Carinski i policijski službenici otkrili 700 komada muških odjela za koje postoji sumnja da povrjeđuju prava intelektualnog vlasništva

Na području mjesne nadležnosti PCU Zagreb, ovlašteni carinski službenici izvršili su pretragu stambenih i drugih prostorija gdje je pronađeno ukupno 700 komada muških odjela za koje postoji osnovana sumnja da se istima povrjeđuju prava intelektualnog vlasništva

Dana 11. rujna 2015. godine na području mjesne nadležnosti PCU Zagreb, ovlašteni carinski službenici Odjela za mobilne jedinice Zagreb, u suradnji s policijskim službenicima Službe organiziranog kriminaliteta, temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu izvršili su pretragu stambenih i drugih prostorija, u vlasništvu hrvatskog državljanina iz zagrebačke Dubrave.

Tom prilikom, u podrumskoj prostoriji obiteljske kuće pronađeno je ukupno 700 komada muških odjela robne marke „Morochino uomo collection“, za koje vlasnik ne posjeduje dokumentaciju, a za koje postoji osnovana sumnja da se istima povrjeđuju prava intelektualnog vlasništva.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pronađena roba je privremeno oduzeta te slijedi daljnje postupanje po navedenom predmetu.



Pisane vijesti | Nadzor | Nadzor