Testiranje vlastitih aplikacija za razmjenu xml poruka s podsustavom trošarinsko oporezivanje duhanskih prerađevina (duhanske aplikacije)

Obavijest o testiranju vlastitih aplikacija za razmjenu xml poruka s podsustavom trošarinsko oporezivanje duhanskih prerađevina (duhanske aplikacije)

Testiranje vlastitih aplikacija za razmjenu XML poruka s aplikacijom  Duhanske markice MFRH  gospodarstvenicima će biti omogućeno od 08.09.2015. godine.

Sustav e-Trošarine (web aplikacija) osigurat će od 01.10.2015. sučelje za unos podataka obrazaca namijenjenih za aplikaciju Duhanske markice MFRH, za gospodarstvenike koji neće razvijati vlastite aplikacije.

Testiranje podnošenja obrazaca preko web aplikacije e-Trošarine bit će omogućeno od 15.09.2015.

Testiranje vlastitih aplikacija za razmjenu XML poruka s aplikacijom  Trošarinski provoz duhanskih prerađevina gospodarstvenicima će biti omogućeno od 01.09.2015. godine.

Sustav e-Trošarine (web aplikacija) osigurat će od 01.10.2015. sučelje za unos podataka obrazaca namijenjenih za aplikaciju Trošarinski provoz duhanskih prerađevina (TPDP) za gospodarstvenike koji neće razvijati vlastite aplikacije.

Testiranje podnošenja obrazaca preko web aplikacije e-Trošarine bit će omogućeno od 15.09.2015.

Od 01.10.2015. za aplikaciju Duhanske markice inozemne model tehničkog rješenja za elektroničko podnošenje obrazaca bit će web aplikacija e-Trošarine dostupna na web stranici Carinske uprave:  https://e-carina.carina.hr/etrosarine. Testiranje obrazaca za inozemne markice kroz sustav e-Trošarine bit će omogućeno od 15.09.2015.



Pisane vijesti | Obavijesti | Elektroničko poslovanje