Sastanak ravnatelja Carinske uprave i veleposlanika Ujedinjene Kraljevine u Republici Hrvatskoj

  • Slika /6026/Glavna FO.jpg
  • Slika
  • Slika

U okviru dugogodišnje izvrsne i učinkovite suradnje britanske i hrvatske carinske službe, carinska i porezna služba Ujedinjene Kraljevine (HMRC) donirala je tehničku opremu u vrijednosti od 20.000,00 GBP s ciljem pružanja podrške ostvarenju zajedničkih ciljeva.

Dana 20. srpnja 2018. godine održan je sastanak ravnatelja Carinske uprave gosp. Hrvoja Čovića i veleposlanika Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske u Republici Hrvatskoj Nj.E. Andrewa Stuarta Dalgleisha te britanskog časnika za vezu gosp. Garrya Lislea, asistenta časnika za poslove obrane gđe. Diane Zrilić i časnika za vezu Carinske uprave Republike Hrvatske, gđe. Marijane Bukić i gđe. Maje Javor Ramađa.
U okviru dugogodišnje izvrsne i učinkovite suradnje britanske i hrvatske carinske službe, kojom prilikom je ostvaren niz uspješnih rezultata, carinska i porezna služba Ujedinjene Kraljevine (HMRC) donirala je tehničku opremu u vrijednosti od 20.000,00 britanskih funti (GBP), s ciljem da se u okviru kontinuirane zajedničke suradnje pruži podrška ostvarenju zajedničkih ciljeva.
Inicijativa i prijedlog carinske i porezne službe Ujedinjene Kraljevine rezultat je bliske suradnje te takva zasigurno pomaže u daljnjem jačanju operativnih kapaciteta i razvoju carinske službe Republike Hrvatske. 

Pisane vijesti