Najava tiskovne konferencije koordinacije za provedbu prava intelektualnog vlasništva najava akcije „Stop krivotvorinama i piratstvu“

Slika /arhiva/Slike/Novosti/osvr3x_9661.jpg

U ponedjeljak 18. travnja 2011. godine u 11.00 sati Državni zavod za intelektualno vlasništvo bit će domaćin zajedničke konferencije za tisak i koordinacije za provedbu prava intelektualnog vlasništva: Carinske uprave Ministarstva financija, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva pravosuđa, Državnog odvjetništva, Državnog inspektorata, HDS ZAMP-a i Američke gospodarske komore u Hrvatskoj na kojoj će biti predstavljene zajedničke aktivnosti ovih institucija na provedbi  prava intelektualnog vlasništva u Republici Hrvatskoj. Na konferenciji će biti najavljena i zajednička akcija „STOP KRIVOTVORINAMA I PIRATSTVU“ koja će se održati 21.4. 2011. na Cvjetnom trgu u Zagrebu.
Ovim se aktivnostima želi informirati javnost o opsegu i učincima krivotvorenja i piratstva na zdravlje i sigurnost građana i  gospodarstvo, uputiti ih kako se mogu zaštiti te kome se mogu obratiti za pomoć i zaštitu od krivotvorenih proizvoda i piratstva.

 



Pisane vijesti