Najava događanja: Svečanost zatvaranja Twinning light projekta

“Uvođenje sustava osiguranja kvalitete za kontrole trošarinskih roba i roba iz područja Zajedničke poljoprivredne politike (ZPP) u hrvatskom carinskom laboratoriju”

Projekt vrijedan 250.000,00 €, proveden u suradnji s partnerima iz Španjolske, imao je za cilj pružiti daljnju podršku Carinskoj upravi Republike Hrvatske u svrhu povećanja naplate carinskih pristojbi i poreza, kontrole poljoprivrednih proizvoda i trošarinskih roba te osiguranja sigurnosti građana u skladu s zaštitom unutarnjeg tržišta na području carinskog nadzora, sukladno najboljim carinskim praksama Europske unije.

Svečanost zatvaranja projekta održati će se u petak, 24. listopada 2014. godine u 11:00 sati u Predstavništvu Europske komisije, Ban Centar, Ulica Augusta Cesarca 4-10, Zagreb. Više o samom projektu, koji je financiran u sklopu Programa EU za Hrvatsku IPA 2010, govoriti će gosp. Eduardo Alonso, zamjenik ravnatelja Odjela za carine i trošarine Porezne agencije Kraljevine Španjolske, gđa. María Luisa Benítez-Donoso, zamjenica šefa misije Veleposlanstva Kraljevine Španjolske u Republici Hrvatskoj te gđa.Vesna Kadić Komadina, zamjenica ravnatelja Carinske uprave Republike Hrvatske.



Pisane vijesti