Carinski službenici odjela za mobilne jedinice osijek u suradnji sa službenicima mup-a spriječili su pokušaj krijumčarenja kozmetičkih proizvoda, lijekova i ljudi

Prilikom zajedničke akcije sa službenicima MUP-a, na auto cesti kod odmorišta Dragalić-sjever spriječeni su pokušaji krijumčarenja kozmetičkih proizvoda, lijekova i ljudi.

Naime, navedenog dana je kod turskog državljanina, u teretnom motornom vozilu turskih registracijskih oznaka, u vozačevoj kabini pronađena roba komercijalne naravi i to 22 komada dezodoransa WELEDA WILDROSEN  vrijednosti 2.640,00 kuna.

Istovremeno je prilikom pregleda autobusa srpskih registracijskih oznaka, kod državljanke  Republike Srbije pronađeno 248 komada tableta bez popratne medicinske dokumentacije. Navedene tablete se nalaze na popisu opojnih droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti opojna droga.

Istog dana u 4 različita osobna vozila utvrđeni su ilegalni prelasci državne granice za 18  osoba. Sve osobe preuzeli su službenici MUP-a na dalje postupanje iz njihove nadležnosti.



Pisane vijesti