Carinski službenici odjela za mobilne jedinice Zagreb spriječili prodaju duhana i robe koja povrijeđuje određena prava intelektualnog vlasništva

Dana 02.10.2012. godine službenici Odjela za mobilne jedinice Zagreb sa službenim psom za detekciju duhanskih proizvoda izvršili su kontrolu prodaje trošarinske robe te roba za koje postoji osnovana sumnja da se istima krše određena prava intelektualnog vlasništva na području Sajmišta Zlatar.

Na prostoru sajmišta carinski službenici su pregledali tri osobna vozila zagrebačkih registarskih oznaka, kojima se koriste hrvatski državljani te je pronađeno i privremeno oduzeto  37,72 kg sitno rezanog duhana.

Također vršeći kontrolu prodaje roba za koje postoji osnovana sumnja da se istima krše određena prava intelektualnog vlasništva službenici su na štandu na otvorenom prostoru tržnice zatekli hrvatskog državljana kako nudi na prodaju artikle (ručne satove i ženske remene) sa oznakama renomiranih marki a za koje postoji osnovana sumnja da se istima krše određena prava intelektualnog vlasništva. Privremeno je oduzeto 79 komada ženskih remena modne marke "GUCCI" i "D&G" te 48 ženskih ručnih satova robnih marki "D&G","DIESEL","GUESS"i "GUCCI".



Pisane vijesti