Državni tajnik, ravnatelj Carinske uprave posjetio vojarnu „Satnik Krešimir Ivošević“ obučni centar za obuku pasa

Državni tajnik, ravnatelj Carinske uprave mr. sc. gosp. Hrvoje Čović dana 21. travnja 2011. godine posjetio je Obučni centar za obuku pasa i vodiča za pse, vojarnu „Satnik Krešimir Ivošević“ u Dugom Selu  gdje se u sklopu implementacije programa IPA 2007 odvija obuka 5 carinskih službenika Carinske uprave za vodiča službenog psa i obuka 5 službenih pasa za detekciju duhanskih prerađevina.
U delegaciji Carinske uprave bili su i pomoćnica ravnatelja Službe za upravljanje ljudskim potencijalima i pravne poslove gđa. Tamara Gajer Sombolac, pomoćnik ravnatelja Službe za nadzor gosp. Antonio Mučnjak i načelnik Odjela za operativnu tehniku u Službi za nadzor gosp. Darko Kihalić.
Delegaciju Carinske uprave s radom centra za obuku upoznao je kontra admiral gosp. Zdenko Simičić i voditelj Obučnog centra pukovnik gosp. Mate Radoš.
Nakon uvodnog izlaganja delegacija Carinske uprave imala je priliku obići poligone za obuku, a državni tajnik, ravnatelj Carinske uprave sastao se je s carinskim službenicima koji se nalaze u Obučnom centru na obuci te je u razgovoru primio informacije iz prve ruke o utiscima i tijeku obuke.  
 

Pisane vijesti