Završna svečanost Operacije „Unaprjeđenje sustava za upravljanje rizicima – faza II“

Cilj ove Operacije, ukupne vrijednosti 14.880.000,00 kn, koja je u potpunosti sufinancirana iz Europskog socijalnog fonda, jest unaprjeđenje aktivnosti i jačanje uloge Carinske uprave RH u zaštiti financijskih i sigurnosnih interesa RH i EU, te daljnje unaprjeđenje sustava za upravljanje rizicima u području sustava carinskih kontrola.

Ministarstvo financija, Carinska uprava predstavilo je danas na završnoj svečanosti provedene aktivnosti operacije „Unaprjeđenje Sustava za upravljanje rizicima – faza II”, sufinancirane iz Europskoga socijalnoga fonda temeljem Operativnoga programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.
 
Trajanje ove Operacije bilo je 51 mjesec. Aktivnosti koje su bile predmetom ove operacije predstavljaju II. fazu unaprjeđenja Sustava za upravljanje rizicima koji su provedeni s ciljem pružanja usluge održavanja i nadogradnje Sustava. Kroz ovu operaciju uz proaktivno, preventivno i interventno održavanje provedene su i nadogradnje modula koji su dio aplikativnog Sustava za upravljanje rizicima.
 

Stranica